Gwyneth Paltrow’lla yllättävä synttäriseuralainen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikka ja lihaksikas.

Nyt näyttelijättären uutisoitiin juhlistaneen 39-vuotissyntymäpäivään supertähtien Jay-Z:n ja Beyoncen kanssa. Paltrow ja hänen rokkarimiehensä tapasivat laulajapariskunnan New Yorkissa espanjalaisessa Tertulia-ravintolassa. Tuplatreffeistä nauttineiden tähtien kerrottiin viettäneen Paltrown syntymäpäiviä illallisen merkeissä.

– Kiitos kaikille syntymäpäiväonnitteluista, luin juuri niitä. Teette elämästäni mahtavan, Paltrow kiitti Twitter-blogissaan seuraajiaan.

Glee-hittisarjassakin esiintynyt kaunotar on kertonut avoimesti olevansa kauneusleikkauksia vastaan. Hänen mielestään esimerkiksi Botox on silkkaa huijausta. Hehkeä näyttelijätär kertoi kuitenkin harkitsevansa plastiikkakirurgista leikkausta rinnoilleen, jos ne menettävät muotonsa raskauden takia.

Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä näyttelijätär on kertonut noudattavansa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.