Kardashian järkytti: ”Siskon miehellä aivan liian suuri penis”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Kahdeksanhenkisen uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Etenkin Kardashianin sisaruskatras Kim, Kourtney ja Khloe ovat nauttineet julkisuuden valokeilasta.

Nyt 30-vuotias uhkea kaunotar Kim Kardashian yllätti paljastamalla siskonsa aviomiehen peniksen koon. Hän nimittäin kertoi siskonsa Kourtney Kardashianin miehen Scott Disickin sukuelimen olevan ”aivan liian suuri”. Kim kertoi miehen aina hengailevan alasti kotonaan.

– Rehellisesti, se on aivan liian suuri. Hänen täytyy alkaa käyttämään enemmän kalsareita, Kim kertoi Jane Radio -ohjelmassa.

Myös Scott Disickin vaimo Kourtney on vahvistanut miehensä etuvarustuksen olevan massiivinen. Hän nimittäin vertasi sitä ”elefantin kärsään”. Myös kolmas sisar Khloe on puhunut avoimesti seksielämästään ja koripalloilijamiehensä ”jättimäisestä” peniksestä.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.