Nina Dobrev kiidätettiin kuvauksista sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositussa Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa Elena Gilbertin roolia esittävä Nina Dobrev on bulgarialaiskanadalainen näyttelijä. Mallinakin työskennellyt kaunotar seurustelee kollegansa Lost-tähti Ian Somerhalderin kanssa.

Nyt uutisoitiin 22-vuotiaan bruneten loukkaantuneen Vampyyripäiväkirjat-hittisarjansa kuvauksissa. Dobrevin kerrottiin täräyttäneen päänsä ja kaunotar kiidätettiin sairaalaan. Dobrev kuitenkin kertoi pian tapaturman jälkeen olevansa kunnossa ja tervehtyvän tärähdyksestä.

– Tunnen vielä sivuvaikutuksia aivotärähdyksestäni, minkä sain kuvauksissa. Auts, Dobrev kirjoitti Twitter-blogissaan.

Vampyyripäiväkirjat-tähtien Nina Dobrevin ja Ian Somerhalderin suhdetta on spekuloitu tiiviisti viihdelehdissä. Näyttelijät eivät ole vieläkään vahvistaneet deittailuhuhuja, mutta kuvat ja kommentit puhuvat puolestaan.

Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.