Rihannan rinnat ihmetyttivät kuvauksissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna tunnetaan rohkeista ja paljastavista esiintymisasuistaan. Tähden bikinikroppaa sietääkin esitellä, sillä se lähes hipoo täydellisyyttä. Äskettäin kaunotar keikisteli pelkissä rintaliiveissä Armani Jeans -merkin kuvauksissa.

Nyt 23-vuotias megatähti esitteli uhkeita muotojaan Irlannissa. Kaunotar oli kuvaamassa We Found Love -kappaleensa musiikkivideota eräällä niityllä. Pöyhkeähiuksinen Rihanna näytti superseksikkäältä ”remonttireiska”-tyylissään ja innostuikin kourimaan reheviä rintojaan kuvausten tiimoissa. Katso tulos tästä.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.