Rinta paljastui Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailu on tällä hetkellä käynnissä Suomen lisäksi myös monissa muissa maissa. Suomessa keskitytään vielä harjoitteluun, mutta Yhdysvalloissa kausi on jo alkanut toden teolla. Nyt Nancy Grace on vilauttanut vahingossa rintaansa suorassa lähetyksessä, kun hänen asunsa petti.

Koko perheen televisio-ohjelmassa on siten nähty nyt enemmän paljasta pintaa kuin oli alunperin tarkoitus. Tanssikilpailija Nancy Grace oli esiintymässä punaisessa tanssiasussa, kun hänen asunsa yläosa petti sillä seurauksella että toinen rinta pullahti osittain esiin televisiokameroiden ristitulessa. Kaksinaismoralistisessa Yhdysvalloissa tapaus otettiin vastaan tyrmistyneenä, kuten muutkin vastaavat vahingot aikaisemmin.

Kuva: ABC