Taylor Swiftin konsertissa rakkautta ilmassa – pariskunta kihlautui kantritähden edessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa monia myyntiennätyksiä rikkonut supertähti Taylor Swift seurusteli taannoin Twilight-komistus Taylor Lautnerin kanssa. Parivaljakon romanssi ei kuitenkaan kestänyt pitkään, mutta kantrineitokaisen tiedettiin ottaneen eron raskaasti.

Nyt 21-vuotiaan supertähden konsertissa oli havaittavissa ”rakkautta ilmassa.” Eräs pariskunta nimittäin kihlautui tämän esiintyessä Tulsassa. Swift kertoi esittäneensä Enchanted-kappalettaan kun rakastunut pari sormusti toisensa yleisössä.

– Kitaristini ja basistini näkivät erään miehen kosivan tyttöystäväänsä Enchanted-kappaleeni aikana. Rakkautta!! Swift kirjoitti Twitter-blogissaan.

Äskettäin keijukaismainen kantrikaunotar Swift paljasti tarjoavansa hulppean luksusloman koko Speak Now -kiertuetiimilleen. Hän kertoi haluavansa kiittää kaikkia kiertueensa taustatyöntekijöitä varsin anteliaalla tavalla. Laulajatähti kertoi arvostavansa etenkin vaatetusjoukkojaan, jotka auttavat tähteä esimerkiksi vaihtamaan asuja kiertueilla kesken keikan.