Härski räppäri nuoli faniaan esiintymislavalla – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu poptähti Chris Brown vietti äskettäin kokonaisen päivän faninsa kanssa kiitokseksi ihailijansa rehellisestä toiminnasta. Tähti nimittäin heitti taannoin MTV-palkintogaalassa Rolex-ökykellonsa vahingossa yleisön sekaan. Kellon napannut fani palautti sen kuitenkin Brownille.

Nyt 22-vuotias laulajakomistus yllätti erään faninsa totaalisesti Detroitissa. Brown nimittäin pyysi faninsa esiintymislavalle ja flirttaili tälle antaumuksella ilman paitaa. Poptähti muun muuassa innostui nuolemaan faninsa polvia. Naisihailija ottikin flirteistä katseista kaiken irti ja näytti nauttivan tilanteesta toden teolla.

Kuva: YouTube

Chris Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Tähti sai viiden vuoden ehdollisen vankilatuomion ja joutui suorittamaan yhdyskuntapalvelua tienvarsia ja graffiteja putsaten. Brown julkaisi tänä vuonna uuden albuminsa F.A.M.E, jonka ensimmäinen single oli kappale Yeah 3x. Suosittu artisti teki myös taannoin yhteistyötä teinisensaatio Justin Bieberin kanssa ja julkaisi tämän kanssa kappaleen Next 2 You.