Enää tunteja Facebookin mullistukseen – tässä on merkittävin muutos

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on yli 800 miljoonalla käyttäjällään ylivoimaisesti suurin yksittäinen sosiaalinen media. Palvelun historian suurin mullistus on tapahtumassa vain tuntien kuluttua, kun uudistunut palvelu avataan tänään kaikille käyttäjille.

Uudistuneen Facebookin merkittävin ominaisuus listaa käyttäjän Facebook-tapahtumat kuvineen aikajanalle, josta tapahtumia voi tarkastella helposti. Aikajana näkyy käyttäjän profiilisivulla, ja sivua vierittämällä käyttäjä pääsee siirtymään ajassa taaksepäin. Kyseessä lienee vastaisku Google+ -palvelulle, joka on nostanut suosiotaan viime aikoina Facebookin kustannuksella.

Tänä aamuna televisiossa esitettiin Soprano Brain Alliancen Taneli Tikan haastattelu. Facebookin uuteen aikajanaan voi tutustua myös YouTubessa julkaistussa esittelyvideossa.