Idols-Lassi Valtonen viimein levyhyllyihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Lassi Valtonen tuli suomalaisille tutuksi edelliseltä Idols-tuotantokaudelta. Hän nousi ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi, mutta vetäytyi yllättäen koko kisasta omasta päätöksestään. Sittemmin mies kuitenkin suuntasi studioon, ja nyt luvassa on session tuloksia.

Lassi Valtosen debyyttialbumi kantaa nimeä Kukin tyylillään, ja se ilmestyy 26. lokakuuta. Tuottajana on toiminut Matti Mikkola. Kappaleita levylle tekivät Matti Johannes Koivu, Topi Saha, Marko Haavisto sekä tuottaja Matti Mikkola yhdessä Street Cobran ja Asan kanssa.

Lassi coveroi levyllään myös Pelle Miljoonan kappaleen Nuoriso sairastaa syöpää. Ensimmäinen single Vanhanaikainen jaettiin kaikille radioille syyskuun alussa ja se on kuultavissa myös Lassin Facebook –sivustolla.

– Albumin musiikki tulee olemaan aika rauhallista akustispainotteista folkkia, etten sanois. Lauluja rakkaudesta ja elämästä, albumin teosta innoissaan oleva Lassi kuvailee.