Näin hyvin julkkispienokaiset viihtyvät yhdessä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäpariskunta Brad Pittiä ja Angelina Jolieta kutsutaan lempinimellä Brangelina. Hollywood-tähtien klaani on varsin näyttävä, sillä heillä on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu. Pittin kerrottiin äskettäin ostaneen jälkikasvulleen ikioman ponilauman.

Nyt 36-vuotias Angelina Jolie lyöttäytyi yhteen toisen julkkismamman laulaja Gwen Stefanin kanssa. Tähdet nimittäin tapasivat No Doubt -yhtyeestä tutun Stefanin Lontoon kodissa lastensa leikkipäivän merkeissä. Laulajalla on kaksi poikaa, Zuma ja Kingston.

Iloisten lapsukaisten kerrottiin nauttineen yhteisestä leikkiajastaan. Radar Online -sivuston mukaan he olivat muun muuassa heti sormimaalien kimpussa leikkipäivän alkaessa. Suloisten lapsien punoittavilla poskilla nähtiinkin maalivärejä. Katso kuvat tästä.

Taannoin Angelina Jolie asusteli Maltalla lastensa kanssa miehensä Brad Pittin kuvatessa siellä elokuvaa. Näyttelijäkaunottaren kerrottiin vuokranneen itselleen ja lapsilleen kokonaisen keilahallin, jotta heidän ei tarvitsisi keilata muiden kansalaisten tuijottavien silmien edessä. Suurperhe asui Maltalla 11 miljoonan dollarin arvoisessa ökytalossa.