Kristin Cavallari dumpattiin tylysti – vanha suola janottaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Cavallari kiinnitettiin aikoinaan Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Kristin Cavallari kihlautui keväällä Chicago Bears -tähtipelaajan Jay Cutlerin kanssa. Futistähti kosi näyttelijäkaunotarta yhteisellä lomamatkalla Meksikossa. Pariskunta oli suunnitellut häitä jo pitkälle ja Cavallari muun muuassa poseerasi Life & Style -lehdessä erilaisissa hääpuvuissa. Cutler kuitenkin tuli yhtäkkiä toisiin aatoksiin ja dumppasi tylysti kihlattunsa häiden kynnyksellä.

Nyt 23-vuotiaan realitykaunottaren uutisoitiin antaneen ex-poikaystävälleen uuden mahdollisuuden. Lähde kertoi toisiaan haikailevan pariskunnan nimittäin palanneen yhteen. Entinen kihlapari sormusti toisensa seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen.

– He eivät ole virallisesti kihloissa, mutta he todellakin yrittävät selvittää suhteensa ongelmat, lähde kertoi People-lehdelle.

Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.