TV-kaunotar poistettiin lentokoneesta lesbosuudelman takia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime kuukausina monet amerikkalaiset lentoyhtiöt ovat nousseet otsikoihin, kun ne ovat poistaneet matkustajia lennoiltaan toinen toistaan erikoisimmista syistä. Tuoreessa muistissa ovat esimerkiksi tapaukset, joissa nuori mies poistettiin liian löysien housujen ja nainen itkemisen takia. Nyt lista on saanut jatkoa.

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja muusikko Leisha Haley tunnetaan parhaiten L-koodi -televisiosarjasta, jossa hän näytteli toimittaja Alice Pieszeckia. Sittemmin hän on myös vieraillut muun muuassa sarjoissa Greyn Anatomia ja CSI.

Nyt avoimesti lesbona elävä näyttelijätär kertoi olevansa raivoissaan eräästä lentokoneessa sattuneesta välikohtauksesta. Hailey nimittäin heitettiin ulos tyttöystävänsä kanssa Southwest Air -lentoyhtiön lennolta, koska he suutelivat. Parin häätäneen lentoemännän mielestä lesbopusuttelu oli epäsoveliasta.

– Tämä on järjetöntä ja törkeää. Lentoemäntä väitti suudelman olevan epäsoveliasta ”perhelennolla”. Haluan julkisen anteeksipyynnön Southwest Air -yhtiöltä, Leisha Haley kirjoitti Twitter-blogissaan.

40-vuotias näyttelijätär kertoi suivaantuneensa lentoemännän käytöksestä, joten tilanne kärjistyi lesboparin poistamiseen koneesta. Ikävän tapauksen tultua julki, monet julkkikset haukkuivat Twitter-blogeissaan kyseistä lentoyhtiötä.

Leisha Hailey on toiminut muun muuassa Murmurs-yhtyeen kitaristina ja laulajana. Näyttelijätär perusti sen kaverinsa kanssa vuonna 1991. Yhtye kuitenkin hajosi, kun Hailey alkoi näyttelemään L-koodi -televisiosarjassa. Tähti on seurustellut muotisuunnittelija Nina Gardunon kanssa jo viiden vuoden ajan.