Rokkari pokasi todellisen mallikissan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Isosiskonsa Jessica Simpsonin siivellä julkisuuden valokeilaan noussut 26-vuotias Ashlee Simpson erosi alkuvuonna Fall Out Boy -rokkarimiehestään Pete Wentzistä. Kyseessä oli todellinen shokkiero, sillä vain pari päivää aiemmin pariskunta kuvattiin umpirakastuneen näköisenä.

Äskettäin laulajakaunotar Ashlee Simpsonin uutisoitiin haikailevan entisen basistimiehensä perään. Lähde paljasti helmikuussa avioeroa hakeneen Simpsonin soittaneen rokkariexälleen ja kertoneen haluavansa tämän takaisin. Pariskunnalla on kolmevuotias poika Bronx Mowgli.

Nyt 32-vuotias rokkari kuvattiin onnellisen näköisenä uuden tyttöystävänsä Meagan Camperin kanssa. Mallina työskentelevä Camper näyttääkin valloittaneen Wentzin sydämen, sillä rokkari ei ole antanut vastakaikua häntä ikävöivälle ex-vaimolleen.

Taannoin Ashleen tiedettiin pyytäneen tuomioistuimelta yhteishuoltajuutta pariskunnan kaksivuotiaalle Bronx Mowgli -pojalle. Lisäksi hän vaati Wentziä maksamaan elatusmaksua. Julkkispari vahvisti tiedot julkaisemassaan lehdistötiedotteessa, jossa he totesivat pysyvänsä ystävinä.