Tutkimus vahvisti: ”Rintojen tuijottaminen on terveellistä”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on tehty tuhansittain erilaisia tutkimuksia terveyteen ja seksuaalisuuteen liittyen. Eräs niistä on tieteellisesti vahvistanut, että naisten rintojen tuijottaminen on terveellistä. Miehille tehty tutkimus toteutettiin viiden vuoden aikana.

Saksalaistutkimuksessa miehet jaettiin kahteen ryhmään. Toiseen ryhmään kuuluneiden miesten piti välttää naisten rintojen tuijottamista ja toiseen ryhmään kuuluvien tuli puolestaan tuijotella rintoja niin paljon kuin mahdollista. Tulokset selvitettiin viiden vuoden kuluttua.

Tutkimuksessa selvisi, että rintoja viiden vuoden ajan tuijotelleet miehet olivat toista ryhmää selvästi terveellisempiä. Yli kymmenen minuuttia rintoja päivässä tuijotelleilla miehillä oli keskimäärin vähemmän sydänongelmia, alhaisempi leposyke ja alhaisempi verenpaine.