Rocktähti myönsi: ”En ole hyvä isä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu rocktähti Sting paljasti taannoin varsin mielenkiintoisen fantasiansa. The Police -yhtyeen keulahahmona aikoinaan supertähdeksi noussut Sting, oikealta nimeltään Gordon Sumner, haluaisi nimittäin olla naisten hallitsema seksiorja.

Nyt 59-vuotias rocktähti kertoi hektisen musiikkiuransa tehneen hänestä huonon isän. Hän nimittäin myönsi, ettei tiukkojen aikataulujensa takia ole juurikaan viettänyt aikaa lapsiensa kanssa. Stingillä on kuusi lasta kahdesta avioliitostaan.

– En ole hyvä isä. Olen enemmänkin matkusteleva muusikko kuin isä. Otan työni vakavasti, mutta haluan silti, että lapseni voivat kääntyä puoleeni huolenaiheissaan, Sting kertoi The Observer -lehdelle.

Sting kertoi myös ettei osaa pysyä aloillaan. Hän kertoikin tulevansa hulluksi, jos joutuu pysyttelemään kauan samassa paikassa. Rocktähti kertoi kuitenkin pitävänsä siitä, että aina on koti mihin palata matkustamisen jälkeen.

Stingin mukaan hän olisi varmasti nykyistä onnellisempi naisten johtamassa maailmassa. Hänen mielestään naiset toimisivat varsin hyvin miehiä dominoivana sukupuolena. Laulaja olisi kertomansa mukaan valmis toimimaan naisten täydellisen käskyvallan alla ja toteuttamaan naisten kaikki eroottiset fantasiat. Rocktähti ja hänen elokuvatuottaja-vaimonsa Trudie Styler tulivat aikoinaan tunnetuiksi tantraseksin harrastajina ja puolestapuhujina.