Maailman sairaimman elokuvan traileri julkaistiiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka maailman sairaimmaksi elokuvaksi nimetty The Human Centipede -elokuva saa pian jo toisen jatko-osansa. Elokuvan ohjaaja kertoi suunnitelmastaan Empire-elokuvalehden haastattelussa. Samalla hän korosti, että elokuvasta tulee merkittävästi aikaisempaa rajumpi.

Kohuelokuvan toinen osa kiellettiin taannoin kokonaan Britanniassa, eli sitä ei saa julkaista tai levittää edes leikattuna ja ikärajalla varustettuna. Poikkeuksellisen rajua seksuaalista väkivaltaa sisältävä elokuva oli tarkoitus saada jakeluun tänä vuonna. Nyt elokuvan traileri on julkistettu verkossa.

Elokuvan täystyrmäys ei kuitenkaan ohjaajaa ole hidastanut, vaan päinvastoin. Ohjaaja kertoi äskettäin Empire-lehdelle, että kokonaan Yhdysvalloissa kuvattava kolmas elokuva tulee olemaan huomattavasti edeltäjiään rajumpi. Lisäksi ohjaaja lupasi uuden elokuvansa olevan 10.000 kertaa edeltäjää aidompi lääketieteellisessä mielessä.

– Elokuva tulee järkyttämään monia ihmisiä, Tom Six kertoi Empire-lehdelle.