Yö-yhtye myi kultaa päivässä – kiertue alkaa huomenna Tallinnasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkona 28. syyskuuta julkaistu Yö-yhtyeen 30-vuotista uraa juhlistava tuplakokoelma Kiitos ja kunnia on myynyt päivässä kultaa, eli yli 10.000 kappaletta. Kokoelma sisältää myös neljä uutta kappaletta, joista radiosingleinä on julkaistu Onnen hohteessa ja Tällaisina aikoina.

Levyn muita uusia kappaleita ovat Jussi Hakulisen työstämä ja esittämä Kun nuoruus katoaa ja Olli Lindholmin säveltämä Elokuun yöt. Juhlavuoden kunniaksi Alkoihin saapui jo kesällä bändin edellisen studioalbumin nimeä kantava Loisto-viini. Juhlakirja Likaiset legendat – 30 vuotta Yötä julkaistaan lokakuussa. Yö aloittaa juhlakiertueensa huomenna perjantaina 30. syyskuuta Tallinnan Nokia Kontserdimajasta. Konsertti on loppuunvarattu.

– Tieto kultalevystä ja loppuunvaratusta avauskonsertista saivat oloni helpottuneeksi. Nyt tuntuu siltä, että tämä kaikki valtava työ ei ole mennyt hukkaan, kommentoi Olli Lindholm.