BB-Annika yritti varastaa Minnalta: ”Se olisi mulkku vaikka näkisikin”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon tupakoivat asukkaat ovat joutuneet kärsimään talossa nikotiinin puuttesta jo useaan otteeseen. Etenkin BB-Suvi ja BB-Tanja ovat valittaneet jatkuvasti tupakan vähäisyydestä. Vieroitusoireet ovatkin vaikuttaneet talon ilmapiiriin ja itkukohtauksilta ei olla vältytty.

Tänään Big Brother -talon asukkaat ovat paljastaneet toisilleen varkaus- ja näpistyskokemuksiaan. Talon hihittelevä kaunokainen BB-Annika on kuitenkin nyt yrittänyt varastaa toisen asukkaan omaisuutta talon sisällä. Nainen nimittäin himoitsee näkövammaisen BB-Minnan tupakka-askeja.

Vain muutamalla tupakoivalla asukkaalla on enää tupakkaa jäljellä. Tupakanhimoiset Annika ja BB-Veera ovat ottaneet järeämmät otteet käyttöön, sillä he ovat etsineet näkövammaisen Minnan sala-askeja asukkien makuuhuoneesta.

– Se on niin v*tun ilkee ämmä et mä pöllin siltä, BB-Annika juoruili salareissulla Veeralle makuuhuoneessa.

– Yritetään nyt pöllii ne niin ettei kukaan näe, Veera kannusti.

– Oikeesti joku pyörätuoli-tyyppi tulee ihan salee ampumaan mut tän jälkeen, BB-Veera kommentoi varastamisyritystä.

– No hei ihan samalla tavalla se vois olla mulkku vaikka se näkiskin. Sä annoit Terhille kaks askia tupakkaa ja toi ämmä ei voi antaa ees yhtii röökei, Annika jatkoi Minnan solvaamista.

Lopulta naiskaksikon makuuhuoneeseen lukkiutuminen herätti epäilyksiä ja naiset esittivät vain juttelevansa. Sala-askeja kaunottaret eivät myöskään löytäneet Minnan tavaroiden seasta. Muun muuassa BB-Mikael uskoi naisten tehneen makuuhuoneessa ”jotain jekkuja”.