Justin Bieber söpöili pikkusiskonsa kanssa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on niittänyt menestystä erityisesti nuorten tyttöjen joukossa, ja hän on yksi sosiaalisen median seuratuimmista tähdistä. 17-vuotiaan supertähden Twitter-blogilla on nimittäin lähes 13 miljoonaa seuraajaa.

Fanit ovat suivaantuneet viime aikoina popparin jatkuvista kuhertelukuvista 19-vuotiaan tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Nyt kanadalaistähti julkaisi Twitter-blogissaan varsin suloisen yhteiskuvan pikkusiskona Jazmynin kanssa. Kenties Bieber yrittää söpöllä kuvallaan lepyytellä ärtyneitä fanejaan.

Kuva: Twitter

Äskettäin uutisoitiin kuinka miljoonaomaisuuden itselleen kerännyt Bieber järjesti tyttöystävälleen huikeat treffit. Hän nimittäin vei laulaja-näyttelijä Gomezin Los Angelesin maineikkaiseen Staples Center -stadionille. Stadionille mahtuu noin 20.000 henkilöä. Teinitähdet saivat koko stadionin käyttöönsä ja katsoivat muun muuassa valkokankaalta Titanic-elokuvan.

YouTube-palvelusta megatähdeksi noussut Justin Bieber yllätti äskettäin paljastamalla perhehaaveitaan. Hän nimittäin kertoi haluavansa olla nuori isä ja mennä naimisiin 25 – 26 -vuotiaana. Fanit reagoivat jälleen kerran vahvasti kanadalaistähden uutiseen. Moni toivoikin ettei Bieber menisi naimisiin tämänhetkisen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Jotkut fanit myös uskoivat teinitähden menevän heidän kanssaan naimisiin.