Karmaiseva tarra matkalaukun kyljessä – voi aiheuttaa ahdistusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ahkerasti matkailevat ovat tuskailleet lentokenttien matkatavarahihnojen äärellä, että miten oman laukun erottaisi satojen muiden samanlaisten joukosta. Tästä syystä laukkuihin on kiinnitetty erilaisia tarroja ja värikkäitä matkalaukkuhihnoja.

Nyt Yhdysvalloissa on esitelty hieman näyttävämpi keino erottaa oma laukku muiden matkatavaroista ja siinä samalla aiheuttaa hieman ahdistusta kanssamatkustajille. Lähes koko matkalaukun kyljen kokoinen tarra antaa nimittäin ymmärtää, että matkalaukun sisällä olisi kaapattu ja sidottu nainen. Tarra esiteltiin suositussa Today Show -ohjelmassa ja niitä myydään esimerkiksi TheCheeky.com -verkkokaupassa.

Kuva: TheCheeky.com

Samasta verkkokaupasta on saatavilla myös pari muutakin tarraa, jotka kiinnittävät varmasti tullimiesten huomion. Tarrat maksavat 25 dollaria kappale, ja kaupan päälle matkustaja tulee todennäköisesti saamaan myös tullimiesten suorittaman rektaalitutkimuksen.