29-vuotias kuuli ensimmäistä kertaa – koskettavasta videosta huima nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla verkossa on levinnyt kulovalkean tavoin koskettava video, jonka jo lähes kaksi miljoonaa katsojaa ovat liikuttuneet jopa kyyneliin. Videolla nimittäin nähdään tunteenpurkaus naiselta, joka kuulee ensimmäistä kertaa elämässään.

29-vuotias Sloan Churman syntyi kuurona eikä ole siten koskaan varsinaisesti kuullut. Nyt teknologia on tuonut hänelle kuitenkin apua, ja hän on kuullut ensimmäistä kertaa. Aviomies tallensi viime viikolla videolle koskettavan tunteenpurkauksen, joka aiheutui siitä että nainen kuuli ensimmäistä kertaa oman äänensä.

Kahdeksan viikkoa aiemmin Churmanin päähän asennettiin leikkauksessa Envoy Medicalin kehittämä The Esteem Implant -kuulolaite. Sloan on käyttänyt erilaisia kuulolaitteita kaksivuotiaasta saakka, mutta vasta nyt hän voi sanoa todella kuulevansa. Aviomies joutui lopulta keskeyttämään kuvaamisen, koska hänkin purskahti ilosta itkuun.