Kim Kardashian: ”Näytämme siskojeni kanssa transuilta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Kahdeksanhenkisen uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Etenkin Kardashianin sisaruskatras Kim, Kourtney ja Khloe ovat nauttineet julkisuuden valokeilasta.

Nyt 30-vuotias vastanainut uhkea Kim Kardashian ihmetytti jälleen oudolla kommentillaan. Hän nimittäin kertoi näyttävänsä sisaruksiensa kanssa transvestiiteilta. Kim kertoi edesmenneen isänsä Robert Kardashianin palkanneen taannoin heille ammattimeikkaajan, mikä teki siskoista ”meikkausriippuvaisia”.

– Isäni palkkasi meille ammattimeikkaajan, jotta oppisimme meikkaamaan. Sen takia näytämme nyt transvestiiteilta, Kim kertoi xoJane-sivustolle.

Kim kertoi käyttävänsä siskojensa kanssa rutkasti meikkiä. Hän kertoi, että ihmiset ovat pyytäneet ja neuvoneet Kardashianin tyttöjä meikkaamaan hillitymmin. Kim kertoi ettei kuitenkaan voisi luopua meikeistään, koska rakastaa niitä.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.