New Yorkin poliisi varoittaa: ”Älkää pukeutuko minihameisiin”

Ohhoh! · Stara.fi

New Yorkin Brooklynissä on parhaillaan meneillään raiskausaalto, sillä alueella on tapahtunut useita seksirikoksia lyhyen ajan sisällä. Nyt viranomaiset ovat jalkautuneet alueen kaduille ja ottaneet kantaa naisten pukeutumiseen. Poliisit ovat lisäksi varoittaneet naisia pukeutumasta minihameisiin.

Wall Street Journal -lehti kertoo kuinka poliisit olivat maanantaina pysäyttäneet kuntosalilta kotiin palaamassa olleita naisia ja kritisoineet heidän paljastavia asuvalintojaan. Poliisien mukaan seksirikollisia kiinnostavat juuri minihameisiin pukeutuneet naiset.

– Poliisi osoitti minua ja totesi että hameeni on aika lyhyt. Hän totesi, että juuri tuollaisia tyttöjä tekijä etsii uhreikseen, silminnäkijä kertoi lehdelle.

New Yorkin poliisin kommentit on otettu vastaan tyrmistyneenä, sillä naisten mielestä niillä yritetään vierittää syytä seksirikoksista naisille ja heidän asuvalinnoilleen.

– Naisten pitäisi voida pukeutua miten haluavat. Minusta naisten pukeutumista ei voida missään nimessä pitää syyllisenä rikollisten tekoihin, alueen asukas Theresa Troupson kertoi NBC New York -kanavalle.