Sotilaspoika astui kaapista – kuvasi puhelun äidille

Nettivideot · Stara.fi

Yhdysvalloissa suhtautuminen homoseksuaaliseen suuntautumiseen on ollut viime vuosina paranemaan päin, kun esimerkiksi homoliitot on laillistettu useissa osavaltioissa. Samalla myös Yhdysvaltojen armeijassa virallinen suhtautuminen on muuttunut.

Nyt verkossa on julkaistu kotivideo, jossa nuori mies astuu kaapista. Hän kertoo soittaneensa hetki sitten isälleen ja ilmoittaneen olevansa homoseksuaali. Puhelu isälle löytyy videona artikkeli alta. Seuraavaksi hän soittaa äidilleen ja kuvaa puhelun videolle, josta kuullaan myös äidin reaktiot.

– Äiti, olen homoseksuaali, mies astuu kaapista.

– Mitä? äiti kysyy.

– Äiti, olen homoseksuaali, mies toistaa.

– Mitä? äiti toistaa kysymyksen ja sen jälkeen tulee hetkeksi hiljaista.

– Okei, äiti viimein vastaa.

– Koska huomasit, äiti kysyy.

– joskus kun olin viisivuotias. olen aina tiennyt. aina aina aina tiennyt. Alakoulusta saakka, mies toteaa.