Big Brother -äänestystä epäillään huijaukseksi: ”Tuotanto paljasti itsensä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jännitetään parhaillaan kuka asukkaista on tänään lähdössä kotiin talosta. Samaan aikaan kotikatsomoissa on tyrmistytty ohjelmassa esitetyistä äänestystilanteista, jotka ovat vähintäänkin kyseenalaisia.

Ohjelman hämäräperäiset äänestyskuviot ovat puhuttaneet vuosittain, kun suorassa lähetyksessä on yritetty saada katsojat äänestämään mahdollisimman paljon esittämällä heille hämmentäviä tilannetietoja. Tuotantoa on epäilty vilpistä useita kertoja aiemminkin ja tuotanto on joutunut myös julkisesti puolustelemaan toimintaansa.

Tänään Big Brother -ohjelman fanit raivostuivat, kun ohjelmassa väitettiin äänestystilanteen muuttuneen täysin päinvastaiseksi vain noin kolmessa minuutissa. Ennen mainoskatkoa BB-Sebastian oli täysin yllättäen putoamassa talosta, mutta mainoskatkon aikana hän oli ”saanut aivan hirvittävän määrän ääniä” ja olikin yllättäen jälleen äänestyksen ykkösenä. Näin nopeita muutoksia fanit eivät enää sulattaneet.

{democracy:98}

Ohjelmassa esitettyjä äänestystuloksia epäillään nyt huijaukseksi sekä keskustelupalstoilla että ohjelman omassa nettichatissä. Monien mielestä tuotanto on tänään paljastanut, ettei esitetyt äänestystilanteet voi pitää paikkaansa. Alla muutamia tuoreita otteita ohjelman omien verkkosivujen keskusteluista.

– BB-tuotanto paljasti itsensä tällä pikku pelailullaan. Nyt sitten yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Ei anneta Aaltosen päästä pälkähästä.

– Toi äänestys on huijausta. BB on päättänyt Tanja pois kun liikaa kiroilee ja vastusti virkavaltaa. Lyön vaikka vetoa tästä.

– Haiskahtaa huijaukselta.

– En oikein usko tuohon äänestystilanteeseen.

– Ihan käsittämätöntä huijausta.

– Sebu lähdössä. V***u mitä kusetusta toi äänestys.