Suojaamatonta seksiä ja raskausepäily BB-talossa – Veera paljasti traagisen salaisuuden

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Salar paljasti tänään unohtaneensa ehkäisyn harrastaessaan Veeran kanssa seksiä. Nyt hän pelkää Veeran odottavan lasta. Talossa on parhaillaan meneillään tilanne, jossa muut asukkaat haluavat tietää mistä Salar ja BB-Veera hetkeä aiemmin keskustelivat ulkona.

Kyseessä on jotain varsin vakavaa, mutta kumpikaan ei halua paljastaa mistä on kyse. Joka tapauksessa Veera paljasti traagisen yksityisasiansa Salarille. Tuotanto ohjasi pihamaan kameran pihalla hiljaisella äänellä keskustelevaan parivaljakkoon juuri kun he olivat aloittaneet keskustelun. Veera paljasti Salarille ettei tietääkseen voi saada lapsia. Samalla pari tuli paljastaneeksi harrastaneensa seksiä ilman ehkäisyä.

– Mun täti ei kans voinut, mut sit se oli 40-vuotias ja sit se sai. En mä nyt satavarma voi olla, mut ei oo, Veera kertoi.

– Onko se tarkistettu juttu? Salar kysyi.

– Luuleksä että mä oon niin tyhmä? Mä olin kyllä kännissä, mutta relax, Veera totesi.

– Tiäksä siitä tulis aika… Salar pohti.

– Oikeesti rentoudu, Veera rauhoitteli.

– Mut sitä ei voi ikinä tietää, Salar vastasi.

– Mut älä muistuta tosta milloinkaan. Se on tiäkkö… Veera

Tämän jälkeen Salar poistui sisälle ja Veera halasi pihalle tullutta Annikaa pitkään.

– Onko sulla joku vialla? Annika kysyi.

– Ei siis mitään. Ei oo mitään ongelmaa. Vaan… Mmm… Mä kerron sulle joskus, kun me ei olla täällä. Jooko? Jos olis yksi paikka, jossa ei olis kameraa tai mikkejä, niin mä voisin kertoa. Oon kunnossa. Mä oon ihan täysin kunnossa. Mä oon ihan iloinen, Veera kierteli.

– Oliks toi iloinen juttu mitä se sanoi? Annika tiedusteli.

– Se ei liity mitenkään meihin, eikä Salariin tai muhun, Veera vastasi.

– Mut jos sä sanoit sen jo äsken Salarille, niin kaikkihan jo tietää, Annika uteli.

– Puhutaan myöhemmin, kun mä en tiedä miten mä sen sanoisin. Se ei liity tähän elämään täällä, mutta mun elämään yleensä, Veera vastasi.

– Tykkäätsä tytöistä? Annika hihkaisi.

– En. Isompi juttu. En tykkää! Miks mä olisin Salarin kanssa jos… Veera sai hymyn huulilleen.

Samaan aikaan Salar murjotti olohuoneessa, ja Mikael huomasi asian. Salar paljasti Veeran kertoneen hänelle salaisuuden, jota hän ei kuitenkaan voinut kertoa muille.