Nettihitti Trololo päätyi komediasarjaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistiin noin vuosi sitten arkistovideo venäläisestä lauluesityksestä, josta tuli nopeasti suuri nettihitti. Videota ryhdyttiin kutsumaan nimellä Trololo ja se on saanut jo yli kymmenen miljoonaa katselukertaa. Katso alkuperäinen esitys alta. Nyt hittivideo on saanut ansaitsemansa noteerauksen.

Trololo on nimittäin otettu mukaan maailman suosituimpiin animaatiosarjoihin lukeutuvan Family Guyn jaksoon. Siinä sarjan hahmot ovat baarissa, jossa kyseisen kappaleen esittäjä toimii ravintolan tarjoilijana ja ryhtyy laulamaan nettivideosta tuttua sävelmää. Lopulta koko baari ryhtyy laulamaan samaa kappaletta. Toimitus pyytää kiinnittämään alla olevassa versiossa erityistä huomiota laulajan hiuksiin ajassa 2:17.