Tässä on Vanessa Hudgensin kuuma pikkusisko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin nuoriin pareihin jo muutaman vuoden ajan lukeutuneet Vanessa Hudgens ja Zac Efron erosivat alkuvuodesta. Syitä erolle on pohdittu kovasti ja muiden muassa Hudgensin kihlautumishaaveiden on kerrottu säikäyttäneen Efronin tiehensä.

Sittemmin Vanessaa ei ole enää nähty parrasvaloissa aivan yhtä usein kuin aiemmin, mutta nyt hänet on taas ikuistettu. Vanessa ja hänen pikkusiskonsa Stella kuvattiin nimittäin shoppailemassa. Aiemmin Stella on piilottanut kasvonsa kameroilta, mutta nyt paparazzit saivat myös hänet valokuviin.

Kolmatta osapuolta ei uskottu liittyvän Vanessan ja Zacin erokohuun, mutta kesällä ilmoille tuli uutta tietoa Efronin tekemisistä. Lähde kertoi nimittäin E! Online -julkaisulle Zac Efronin olevan nykyisin tekemisissä The Lucky One -elokuvassa näyttelevän Taylor Schillingin kanssa. Myös Efron on mukana kyseisessä elokuvassa.