BB-Amanda tyrmistytti: ”Ryhmäseksiä jo yläasteella”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon todellinen yllättäjä intiimipuuhastelujen suhteen on ollut ylivoimaisesti BB-Amanda. Neitokaisen söpö ulkonäkö nimittäin pettää, sillä hänen puheensa ovat lähes yhtä ronskeja kuin Suvin, joka on kaiken kokenut neljän lapsen äiti.

Tänään BB-Ben ja BB-Salar tenttasivat Amandalta jälleen tarkempia tietoja tämän seksikumppanien määrästä, mutta neitokainen kieltäytyi johdonmukaisesti kertomasta lukemaansa. Amanda paljasti jo aiemmin harrastaneensa ryhmäseksiä kahden mustan miehen kanssa, ja tänään hän paljasti aloittaneensa ryhmäseksin harrastamisen jo varsin nuorena.

– Amanda paljon sulla on ollut miehiä? Amalla on ollut ainakin 70, Ben veikkasi.

– Varmasti yli sata! Se pyörii sadoissa, Salar puolestaan uskoi.

– Mulla on tietokoneella lista, jossa on kaikkien nimi, montako kertaa ja tähdet. Kyllä ne kaikki seksikertomukset on mun päiväkirjassa, jota mä oon kirjoittanut ensimmäiseltä luokalta saakka, Amanda kertoi.

Tämän jälkeen Ben ryhtyi kertomaan vauhdikkaasta laivareissusta, jossa hän oli ollut yhdessä jääkiekkojoukkueensa kanssa. Laivalla peitto oli miehen mukaan heilunut runsaasti, ja yhdessä sängyssä oli ollut samaan aikaan useampiakin henkilöitä. Samalla Amanda teki jälleen yllättävän paljastuksen.

– Mäkin vedin laivalla ekaa kertaa kaksykköset. Silloin mä olin yläasteella, Amanda yllätti.

– What a f**k?! Ben tyrmistyi.

Hetken hiljaisuuden jälkeen Ben ryhtyi miettimään tilannetta, jossa hänen tyttöystävänsä ehdottaisi ryhmäseksiä jo seurustelun alkuvaiheessa.

– Mieti jos olis tilanteessa, jossa on seurustellut vasta pari kuukautta ja muija alkaa heti ehdotteleen kaksykköstä? En mä suostuis. Se olis eri asia jos olis seurustellut monta vuotta. En mä tykkäis siitä, Ben totesi.