Kodittomasta miehestä tuli huippusuosittu radioääni

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuussa ympäri maailmaa kohistiin tapauksesta, jossa koditon amerikkalainen Ted Williams nousi nettitähdeksi ohikulkijan kuvaaman videon ansiosta. Williams kerjäsi rahaa maantien varrella Yhdysvalloissa erikoisella tavalla, sillä hän esitteli rahasta uskomattoman upeaa radioääntään.

54-vuotias Ted Williams nousi nettisuosionsa ansiosta ryysyistä rikkauteen, sillä entinen narkomaani ja alkoholisti sai nopeasti lukuisia työtarjouksia esimerkiksi radioasemilta. Columbus Dispatch -lehden verkkosivuilla julkaistu video päätyi myös useisiin televisiohaastatteluihin ja nousi siten julkkikseksi.

NBA-joukkue Cleveland Cavaliers tarjosi lopulta miehelle töitä ja asunnon. Lisäksi hänet palkattiin tekemään MSNBC-kanavan juontoja. Tuoreimpien tietojen mukaan tarina ei ole kuitenkaan ollut pelkkää positiivista, sillä Ted Williams retkahti uudelleen alkoholiin, mutta pääsi sen ansiosta Second Chances at Life -realityohjelman isännäksi. Sittemmin mies sai potkut Cleveland Cavaliersilta ja kirjautui uudelleen vieroitukseen.