Tämä suklaasilmä on Miss Italia – katso ja ihastu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -kohu alkaa hiljalleen laantua, joten nyt voidaan ottaa jälleen katsaus muiden maiden missikaunottariin. Nyt vuorossa on Miss Italia 2011 Stefania Bivone, joka on sulattanut sydämiä muuallakin kuin saapasmaassa.

Maailmalla on kuitenkin noteerattu Stefania Bivonen suklaasilmien ja kauneuden lisäksi myös hänen haastattelunsa, sillä italiaa osaavien mukaan hän ei kuulosta kovinkaan fiksulta. Kaunottaresta on koottu verkkoon esimerkiksi videokooste.

18-vuotias Stefania Bivone voitti ensin Miss Calabria 2011 -tittelin ja sen jälkeen osallistui voitokkaasti myös Miss Italia 2011 -kilpailuun. Hän sai murskavoiton saaden peräti 75 prosenttia äänistä. Siviilissä Stefania Bivone on opiskellut lakia ja haluaisi tehdä uraa laulajana. Hän onkin jo ehtinyt levyttää ensimmäiset kappaleensa.