Poliisi tyrmistyi: Autoilijalla läppäri sylissä, kännykkä kädessä ja kahvi toisessa!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa matkapuhelimeen puhuminen ajon aikana on yksi yleisimmistä liikennerikkomuksista. Nyt Britanniassa on kuitenkin päätynyt poliisin haaviin todellinen erikoistapaus ajoa häiritsevistä toimenpiteistä, sillä erään autoilijan teemana oli ilmeisesti ”kerää koko sarja”.

Siviiliautolla Hampshiressä liikkeellä ollut poliisipartio ei ollut uskoa silmiään, kun se näki autoilijan, jolla oli samanaikaisesti kannettava tietokone sylissään, matkapuhelin kädessään ja vielä kahvi toisessa kädessä. Kännykällään hän kirjoitti ylös radiosta kuulemansa visailun kysymyksiä.

Samassa ratsiassa pysäytettiin lukuisten kännykkään puhuvien kuljettajien lisäksi myös mies, joka söi päärynää ajon aikana siitä veitsellä paloja veistellen, The Telegraph uutisoi. Siviiliauto oli varustettu videokameralla, joka tallensi todisteet rikkomuksista. Nyt video lienee poliisien pikkujoulujen hitti.