Khloe Kardashianin mies mokasi – rivo seksiviesti väärälle henkilölle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Kahdeksanhenkisen uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Etenkin Kardashianin sisaruskatras Kim, Kourtney ja Khloe ovat nauttineet julkisuuden valokeilasta.

27-vuotias Khloe Kardashian on ollut naimisissa jo kahden vuoden ajan Lakers-koripallojoukkueen pelaajan Lamar Odomin kanssa. Nyt bisnesurallakin kunnostautunut Khloe paljasti miehensä lähettäneen vahingossa seksiviestin joukkuetoverilleen. Hän kertoi ettei Lamar ole juurikaan haka nykyteknologian käytössä, mikä johtikin seksiviesti-kömmähdykseen.

– Lähetimme toisillemme seksiviestejä, kunnes Lamar yhtäkkiä lähettikin yhden rivon viestin joukkuetoverilleen. Hän on niin surkea teknologiassa, että lähettää viestin väärälle henkilölle, Khloe sivalsi miestään Today-keskusteluohjelmassa.

Khloe Kardashian on puhunut avoimesti julkisuudessa seksielämästään ja miehensä ”jättimäisestä” peniksestä. Myös Khloen isosisko Kourtney Kardashian on kertonut poikaystävänsä Scott Disickin etuvarustuksen olevan massiivinen. 32-vuotias Kourtney nimittäin vertasi sitä ”elefantin kärsään”.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.