Kiefer ”Jack Bauer” Sutherland uskoo avaruusolioihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Kiefer Sutherland tunnetaan parhaiten Fox-televisiokanavan menestyssarjasta 24, Jack Bauer -roolihahmostaan. Kanadalaisnäyttelijä on kuitenkin näytellyt lukuisissa elokuvissa kuten The Sentinel – salaliitto, Phone Booth ja Stand by Me -viimeinen kesä.

Nyt 44-vuotias tähtinäyttelijä kertoi uskovansa yliluonnolliseen elämään. Hänen mielestään on nimittäin lähes törkeää väittää, että ihmiset ovat ainoat ”muodostumat” elämästä. Hän kertoikin katselevansa usein taivaalle ja miettivänsä avaruusolioiden olemassaoloa.

– Kun katson yöllä kirkkaalle taivaalle ja näen tähtiä ja planeettoja, uskon siellä olevan elämää. Mielestäni on törkeää väittää, että maapallo on ainut planeetta josta löytyy elämää, Sutherland kertoi Metro-lehdelle.

Sutherland ei kuitenkaan ole ainut julkkistähti, joka on kertonut uskovansa avaruusolioihin. Muun muuassa Oscar-palkittu näyttelijätär Jodie Foster on lahjoittanut huiman summan rahaa SETI-instituutille, joka yrittää etsiä elämää toisilta planeetoilta.

Kiefer Sutherland erosi äskettäin tyttöystävästään Siobhan Bonnouvrierista. Näyttelijä ja Allure-lehden esimies ehtivät seurustella kolmen vuoden ajan. Viime aikoina heidän huhuttiin menevän naimisiin, mutta erouutinen kertoi kuitenkin suhteen tilasta hieman toisin. Tähti on ollut aikoinaan kihloissa näyttelijäkaunotar Julia Robertsin kanssa, mutta kihlaus päättyi kolme päivää ennen häitä.