Räppärilegendan seksivideo löydettiin – suuseksiä kotibileissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman kohutuimpiin hiphop-tähtiin aikoinaan lukeutunut 2Pac, eli Tupac Shakur, on yksi tunnetuimmista hiphop-legendoista. Legenda 2Pacista tuli kuitenkin vasta kun hänet murhattiin. Räppäriä ammuttiin 7. syyskuuta vuonna 1996, ja kuusi päivää myöhemmin hän kuoli saamiinsa vammoihin.

Nyt traagisesti menehtyneen räppärin seksivideo on löydetty. Tupac Shakur nimittäin nähdään viiden minuutin pituisella videolla tanssimassa ja laulamassa saaden samalla suuseksiä tuntemattomalta naiskaunottarelta. TMZ-sivuston mukaan seksivideon julkaisua suunnitellaan parhaillaan.

Videomateriaali on kuvattu vuonna 1991 eräissä kotibileissä. Tupac nähdään videolla myös pitelemässä toisessa kädessään juomaa ja toisessa oletettavasti marihuana-sätkää. Hän keskustelee samalla Digital Underground -yhtyeen räppäri Money B:n kanssa.

Edesmennyt Tupac ei kuitenkaan ole ainoa seksivideoiden julkkisuhri. Muun muuassa realitykaunotar Kim Kardashian tunnetaan Kim Kardashian Superstar -seksivideostaan, jonka hän teki vuonna 2007 silloisen laulajapoikaystävänsä Ray J:n kanssa. Myös seurapiirijulkkis Paris Hiltonin ja Playboy-pupu Kendra Wilkinsonin intiimit videot ovat vuotaneet nettiin.

Tänä kesänä mies nimeltä Dexter Isaac väitti murhanneensa räppäri Tupac Shakurin samalla ryöstäen tämän. Hän väitti tehneensä murhan levy-yhtiömoguli James “Jimmy Henchman” Rosemundin tilauksesta. Murhamies väitti myös pystyvänsä todistamaan tekonsa, koska hänellä oli tallella räppärin ryöstössä anastettu kaulakoru.