Hollywoodin unelmapari erosi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Viime vuonna Blake valittiin Vogue-lehden parhaiten pukeutuvien naisten joukkoon, ja tänä kesänä hän on ollut otsikoissa seurustelusuhteensa merkeissä.

Nyt 24-vuotiaan televisiokaunottaren uutisoitiin eronneen näyttelijäkomistus Leonardo DiCapriosta. Pariskunnan teiden kerrottiin erkaantuneen viiden kuukauden seurustelun jälkeen. Kuluneen kesän aikana näyttävä pari on kuvattu useaan otteeseen ympäri Eurooppaa korviaan myöten ihastuneina.

Lähde kertoi Us Weekly -lehdelle parin kuitenkin eronneen sopuisasti ja jatkavansa suhdettaan ystävinä. Taannoin uutisoitiin Leonardo DiCaprion jättäneen nuoren tyttöystävänsä äitinsä takia. Komistuksen äiti ei nimittäin pitänyt Livelystä tavattuaan Gossip Girl -kaunottaren.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa taannoin seurustellut Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively tähdittää parhaillaan Green Lantern -elokuvaa. Hän erosi taannoin Gossip Girl -televisiosarjan vastanäyttelijästä Penn Badgleystä kolmen vuoden seurustelun jälkeen.