Jane Fondalla uskomaton vartalo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Popkuningatar Madonna ei ole ainoa huippukuntoinen Hollywood-tähti, sillä tiukassa kunnossa itsensä pitää myös 74-vuotias Jane Fonda. Veteraaninäyttelijätär tunnetaankin lukuisista kuntoiluvideoistaan, sillä hän on julkaissut vuoden 1982 jälkeen jo yli kaksikymmentä videota.

Nyt terveydelle omistautuneen tähtinäyttelijän kerrotaan saavan maineikkaalta Shape-lehdeltä kunnianosoituksen työstään terveyden parissa. Naisnäyttelijä saa nimittäin Shape Your Life Award -palkinnon lehden 30-vuotisjuhlissa New Yorkissa 26. lokakuuta.

– Saan kunnianosoituksen terveystyöstäni Shape-lehden 30-vuotisjuhlissa New Yorkissa. Olen todella kiitollinen ja otettu tästä palkinnosta, Fonda kirjoitti blogissaan Female First -sivuston mukaan.

Katso tuore kuva Fondasta tästä.

Jane Fonda tunnetaan Oscar-palkituista rooleistaan elokuvissa Klute – rikosetsivä sekä Katkera paluu. Kaiken kaikkiaan Oscar-ehdokkuuksia hänelle on kertynyt seitsemän kappaletta. Ennen näyttelijäuraansa Fonda oli myös muiden muassa malli ja hänet taltioitiin Vogue-lehden kanteen. 1980-luvulla Fonda myös julkaisi joukon erittäin suosituksi tulleita aerobic-kirjoja ja videoita.

Naisen fyysinen kunto ja ulkonäkö eivät todellakaan ilmianna hänen todellista 72 vuoden ikäänsä, sillä eri lähteet pohtivan hänen olevan noin 40 – 50-vuotiaan näköinen. Fonda julkaisi omaelämäkerran vuonna 2005. Kirjassa hän kertoo kuinka hän ja hänen miehensä Roger Vadim harrastivat ryhmäseksiä naisten kanssa Vadimin toiveesta. Legendaarinen tähti on myös taannoin avautunut vaikeasta menneisyydestään, sillä hän on kärsinyt syömishäiriöistä ja alkoholismista.