Justin Bieber järjesti unohtumattomat treffit taivaalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Fanaattisista faneistaan tunnettu poptähti Justin Bieber on seurustellut jo pidemmän aikaa kollegansa Selena Gomezin kanssa. 17-vuotias kanadalaistähti on viime aikoina tuonut suhdettaan enemmän esille julkaisemalla lukuisia kuhertelukuvia tyttöystävänsä kanssa.

Äskettäin viihdelehdissä kohistiin Justin Bieberin järjestämistä ökytreffeistä 19-vuotiaalle tyttöystävälleen. Popparin nimittäin uutisoitiin saaneen Los Angelesin maineikkaan Staples Center -areenan yksityiseen käyttöönsä treffejä varten. Nyt teinisensaatio on jälleen hemmotellut kultaansa. Superpari kuvattiin nimittäin Brasiliassa käsi kädessä turvamiesten ympäröimänä, kun Bieber vei Gomezin romanttiselle helikopteriajelulle.

Järisyttävään suosioon Youtube-palvelusta noussut Justin Bieber kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa kiertueensa merkeissä. Teinipoppari julkaiseekin pian odotetusti uutta musiikkia, sillä hänen joulualbuminsa Under The Mistletoe julkaistaan 1. marraskuuta. Levyllä kuullaan lukuisia supertähtiä kuten Usher, Boyz II Men, The Band Perry ja Mariah Carey.