Justin Bieber ökyilee – koripallokenttä hotellihuoneessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monilahjakkuus Justin Bieber on yksi tämän hetken suosituimmista julkkistähdistä. Urheilullisesti ja musiikillisesti lahjakas tähti on myös kokeillut siipiään näyttelijänä, sillä hän esiintyi taannoin CSI-rikossarjassa. Hän on myös näytellyt Saturday Night Live -ohjelmassa koomikko Tina Feyn kanssa.

17-vuotias teinisensaatio kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa kiertueensa merkeissä. Nyt Justin Bieberin kerrottiin nauttivan luksuselämästä ja ökyilystä täysin siemauksin. Innokas koripalloilija nimittäin sai meksikolaisessa hotellihuoneessa käyttöönsä oman koripallokentän.

– Huoneeni on älytön, olen niin kiitollinen. Tämä hotelli on uskomaton, sillä hotellihuoneessani on oma koripallokenttä. He myös yllättivät minut tuomalla hiekkaa Cancunin rannalta parvekkeelleni, Bieber kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Miljoonaomaisuuden itselleen kerännyt poppari törttöili taannoin 200.000 dollarin arvoisella Ferrarilla. Ökyautoa ajanut Justin Bieber nimittäin kolaroi menopelillään toisen auton kanssa. Teinitähden uutisoitiin myös ajaneen kilpaa Ferrarillaan räppäri Everlastin Audi R8 -merkkisen auton kanssa. Bieberillä on myös mittatilaustyönä tehty Cadillac CTSV Coupe -merkkinen ökyauto.