Kat Von D:n ohjelma lopetettiin – ryhtyy laulajaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen televisiopersoona Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, on tullut tunnetuksi TLC-kanavan huippusuosituista Miami Ink ja LA Ink -realityohjelmista. Tatuoijana työskentelevä tähti on esiintynyt muun muuassa suomalaisen HIM-yhtyeen Killing Loneliness -musiikkivideolla.

Sandra Bullockin ex-miehen Jesse Jamesin kanssa on-off -suhteessa taannoin seurustellut Kat Von D sai äskettäin suru-uutisia. TLC-kanava nimittäin päätti, että tähden LA Ink -realitysarja lopetetaan. Länsi-Hollywoodissa sijaitsevan tatuointiliikkeen elämää seuraava sarja ei tule siis saamaan kanavalla enää jatkoa.

Nyt 29-vuotiaan näyttävän neitokaisen uutisoitiin kokeilevan siipiään muusikkona. Hän kertoi jo alkaneensa suunnittelemaan tulevaa levyään ja kertoi viettäneensä aikaa studiolla. Kat Von D kertoi uskovansa menestykseen, koska hän on luova ihminen.

– Musiikki on aina ollut intohimoni. Olen soittanut pianoa kuusivuotiaasta asti. Musiikki on yhtä luovaa kuin tatuoiminen tai televisiosarjan teko, Kat Von D kertoi E! News -sivustolle.

Kat Von D ei ole kuitenkaan ainut realityjulkkis, joka on kokeillut uranmuutosta musiikin pariin. Muun muuassa uhkea televisiotähti Kim Kardashian julkaisi taannoin Jam (Turn It Up) -kappaleen. Murskakritiikillä vastaanotettua ”autotunetettua” kappaletta verrattiin jopa nettihitti Rebecca Blackin tuomittuun Friday-kappaleeseen.

Tatuoidun kaunottaren Kat Von D:n kohusuhde pettäjämies-maineen saaneen Jesse Jamesin kanssa päättyi äskettäin. Näyttävä pariskunta oli jo valmiina avioliittoon, sillä he kihlautuivat taannoin. Moottoripyörämoguli Jesse James jäi taannoin kiinni pettämisestä ollessaan naimisissa Oscar-palkitun näyttelijättären Sandra Bullockin kanssa. Pettämisen selvittyä Bullock jätti Jamesin viiden vuoden avioliiton jälkeen.