Hui, kiinalaismiehellä on kahdet kasvot – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykytekniikan avulla voidaan huomata jo raskauden alkuvaiheessa, jos sikiössä on poikkeavuuksia. Esimerkiksi suurin osa siamilaisista kaksosista syntyy köyhissä maissa, koska poikkeavuuksia ei havaita ajoissa. Nyt erään kiinalaismiehen poikkeavuudesta kertova video ihmetyttää verkossa.

Videolla kerrotaan Chang-nimisestä miehestä, jolla on kahdet kasvot. Miehen oikeanpuolen kasvoista nimittäin törröttää pienimuotoinen pää. Chagin poskessa on myös suunnäköinen uloke, jossa on muun muuassa hampaita. Miehen yläselkä on myös kyttyräinen.

Miehen tarinassa kerrotaan, kuinka lääkärit kiinnostuivat miehen ihmeellisistä kasvoista ja päättivät selvittää Changin kasvojen salaisuuden. Tutkimusten jälkeen selvisi, että epämuodostuman olisi kuulunut olla miehen sisar. Kehitysvaiheessa vaurioitunut toinen sikiö oli lääkäreiden mukaan niin sanotusti ”sotkeutunut” miehen vartaloon.

Hollywood-näyttelijä Andy Garcia tunnetaan myös siitä, että hän syntyi sotkeutuneena epämuodostuneeseen ja kuolleeseen sisareensa. Hänen sisarensa nimittäin oli kiinni loisena tähden vasemmassa olkapäässä. Uloke saatiin kuitenkin poistettua kirurgisella toimenpiteellä Ocean’s Eleven -elokuvasta tutun näyttelijän olkapäästä.