Supertähti paljasti hyvän ihmissuhteen salaisuuden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittujen Twilight-vampyyrielokuvien tähti Kristen Stewart seurustelee vastanäyttelijänsä Robert Pattinsonin kanssa. Tähtipariskunta bongattiin äskettäin umpirakastuneena peruukkeihin sonnustautuneena Pattinsonin kotikonnuilla Britanniassa.

Nyt 21-vuotias supertähti paljasti hyvän ihmisuhteen salaisuuden Glamour-lehdelle. Hänen mielestään terveen suhteen merkki on nimittäin rehellisyys.

– Hyvän suhteen saavuttamiseksi täytyy olla rehellinen ja itsevarma. Ei saa olla kusipää tai ilkeä. Älä myöskään vastaanota paskaa niskaasi, Stewart kertoi suhdevinkkinsä Glamour-lehdelle.

Kaunotar paljasti myös lehdelle olevansa suuri Twilight-fani. Hän kertoikin katsovansa kollegansa Taylor Lautnerin kanssa tähdittämiään vampyyrielokuvia innokkaina. Hän kertoi ettei 25-vuotias päätähti Robert Pattinson pidä juurikaan niiden katselemisesta.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Breaking Dawn, Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen, eli Robert Pattinson. Roolihahmo Bella Swan on Stewartille rakas, ja hän odotti malttamattomana kuvauksien alkamista vampyyripariskunnan jälkikasvua Renesmeetä esittävän lapsen kanssa.