Lammas uskoo olevansa koira

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ökyrikas perijätär Paris Hilton ihmetytti taannoin kansaa hankkimalla itselleen minipossun, jonka nimeksi hän antoi Princess Miss Piglette. Sittemin myös monet muut julkkikset saivat ”minipossu-kuumeen” ja suloisia maatilaeläimiä näkyi lukuisten tähtien talutushihnoissa.

Nyt myös eräs toinen maatilaeläin on ilmeisesti nostattamassa suosiotaan lemmikkieläimenä. Englannin Shropshiressä maatilalla asusteleva Alison Sinstadt nimittäin kertoi, että hänen Jack-lampaansa on viettänyt koko elämänsä asuintalossa ihmisten parissa.

Animal Tracks -sivustolla Sinstadt kertoi Jack-lampaansa kasvaneen yhdessä hänen lemmikkikoiransa Jessien kanssa. Seurauksena koiramaisesta kasvatuksesta, lammas luuleekin nyt olevansa koira. Lammas muun muuassa noutaa keppejä, kävelee talutushihnassa ja yrittää haukkua.