Rähinä järjestää hiphop-tapahtuman Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesän festivaalikausi käynnistyy uuden hiphop-tapahtuman merkeissä, kun Rähinä Recordsin järjestämä festivaali valtaa Helsingin Suvilahden 15. – 16. kesäkuuta 2012. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma sisältää monipuolista ohjelmaa tanssista musiikkiin.

Hiphop-kulttuuri sitoo yhteen monta eri urbaania harrastajaryhmää. Alan asiantuntijoina Rähinä kerää mukaan suomen huiput jokaiselta osa-alueelta.

– Vahva tietotaitomme ja vuosien fesrtarikokemus lavojen takaa sai ajatuksen omasta tapahtumasta syttymään. Helsingistä tämän tyyppinen vuosittainen kaupunkifestari vielä puuttuu. Lahti ja Tampere ovat näyttäneet vahvaa mallia, kertoo Rähinä Recordsin toimitusjohtaja Kimmo ”Elastinen” Laiho.

Kesän tapahtuma toimii konseptin pilottina. Vastaanoton ja palautteen pohjalta tullaan sisältöä edelleen kehittämään vuotta 2013 silmällä pitäen.

– Jos jengi viihtyy ja homma toimii niin varmasti jatkamme myös tulevaisuudessa. Suomalainen hiphop voi paremmin kuin koskaan, Kimmo Laiho hehkuttaa.