Rattijuoppo törmäsi poptähden taloon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu kantrilaulaja LeAnn Rimes tunnetaan muun muuassa Can’t Fight The Moonlight -hittikappaleestaan. Hän aloitti laulamisen kolmevuotiaana ja on myynyt sen jälkeen yli 20 miljoonaa levyä.

Nyt 20-vuotiaan moottoripyöräilijän kerrotaan törmänneen menopelillään LeAnn Rimesin kotitaloa ympäröivään aitaan. Radar Online -sivuston mukaan nuorukainen törttöili kaksipyöräisellään alkoholin vaikutuksen alaisena. Rattijuopon ajokortti oli myös teon aikaan hyllytettynä.

Kalifornian Hidden Hills -naapurustossa asustelevan kantritähden kotitalo on suojattu aitajärjestelmällä. Aidan kerrottiin rikkoutuneen rytäkässä, mutta nuorukainen selvisi onnettomuudesta hengissä. Tähti kommentoi tapahtunutta Twitter-blogissaan.

– Kotitalomme edustalla tapahtui tänään onnettomuus, mutta kaikki on hyvin ja olemme turvassa. Tosin kyseessä oli rattijuopumus, mikä on todella surullista, LeAnn kirjoitti Twitter-blogissaan.

LeAnn Rimes on ollut viime aikoina otsikoissa myös parisuhteensa merkeissä. Tähti nimittäin meni taannoin myös naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. LeAnn Rimes pokasi 38-vuotiaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Pariskunta kesti kuitenkin suhdedraaman ja avioitui huhtikuussa. Cibrian tunnetaan muun muuassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.