Robert De Nirolla erikoinen Oscar-pakkomielle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin veteraanitähti Robert De Niro on sukupolvensa arvostetuimpia yhdysvaltalaisia näyttelijöitä. Äskettäin 68-vuotias näyttelijä tähditti elokuvia Pienin painajainen perheessä ja Rajaton. Monipuolisesti erilaisia rooleja uransa aikana tehnyt supertähti nähtiin aikanaan myös pehmopornoroolissa.

Nyt tähtinäyttelijä paljasti janoavansa Oscar-palkintoja. Robert De Niro nimittäin kertoi haluavansa voittaa yhteensä viisi palkintoa, jotta hän voi antaa yhden jokaiselle lapselleen. Näyttelijä on voittanut kaksi Oscar-palkintoa roolitöistään elokuvissa Raging Bull ja Kummisetä 2.

– Olisi hienoa, jos minulla olisi antaa jokaiselle lapselleni oma Oscar-pysti, Robert De Niro kertoi Britannian The Sunday Times -lehdelle.

Kaikkien aikojen eniten Oscar-pystejä saaneet näyttelijät ovat Katherine Hepburn ja Clint Eastwood. Molemmat legendaariset tähdet ovat voittaneet neljä palkintoa. Eniten palkintoja saaneet elokuvat taas ovat Ben-Hur, Titanic ja Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu 11 Oscar-palkinnollaan.

Äskettäin Robert De Niro kertoi nähneensä WTC-tornien terrori-iskut kotinsa ikkunasta. Tähti nimittäin on asunut koko elämänsä New Yorkissa hulppeassa luksuskodissa Manhanttanilla. Hän kertoi ettei ollut uskoa näkemäänsä ja luuli näkevänsä aistiharhoja. Näyttelijä kertoikin heränneensä todellisuuteen vasta sitten kun hän avasi television ja seurasi uutisia.