Tässä on maailman seksikkäin mies – katso koko lista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson on parissa vuodessa sulattanut miljoonien teinityttöjen sydämet, vaikka kriitikot ovatkin tyrmänneet pääosan hänen roolisuorituksistaan. Äskettäin näyttelijäkomistuksen kerrottiin pitävän taukoa, jotta hän voi keskittyä orastavaan musiikkiuraansa.

Nyt Glamour-lehti nimesi Twilight-vampyyrielokuvien komistuksen Robert Pattinsonin maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Lehden 50 seksikkäintä miestä -äänestyksen kärjessä komeileva Pattinson vei ykkössijan taisteltuaan siitä Twilight-kollegansa Taylor Lautnerin kanssa. 19-vuotias Lautner joutui tyytymään kakkosijaan.

Yli 40.000 lukijaa vastasivat lehden järjestämään äänestykseen ja kärjessä nähdään myös muita seksikkäitä uroksia. Ulkonäköäänestyksissä jatkuvasti kärjessä keikkuileva näyttelijäkomistus Johhny Depp nähtiin nytkin kärkiviisikossa. Myös High School Musical -elokuvien tähti Zac Efron sijoittui kärkeen.

Muita listalle sijoittuneita olivat muun muuassa teinitähti Justin Bieber, Hollywood-näyttelijät Gerard Butler, George Clooney ja Garrett Hedlund, True Blood -tähti Alexander Skarsgård ja Prinssi Harry. Myös aussiveljesten Liam ja Chris Hemsworthin ulkomuoto oli lukijoiden mieleen. Muun muuassa Prinssi William ei yltänyt veljensä tasolle, sillä kuninkaallinen ei sijoittunut listalle lainkaan.