Amanda Seyfried etsii tavispoikaystävää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Muutama vuosi sitten Mamma Mia! -elokuvan myötä läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuilla. Entinen lapsimalli teki ensimmäisen elokuvaroolinsa 17-vuotiaana Mean Girls -hittielokuvassa.

Amanda Seyfried erosi äskettäin näyttelijäkomistus Ryan Philippestä kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. 25-vuotias tähti on myös deittaillut muun muuassa Mamma Mia! -vastanäyttelijänsä Dominic Cooperin ja Alpha Dog -elokuvansa kollegan Emile Hirschin kanssa.

Nyt näyttelijäkaunotar kertoi etsivänsä itselleen tavispoikaystävää. Hän nimittäin kertoi ettei pidä saamastaan huomiosta, jos hänellä on tunnettu poikaystävä. Katso Amandan poseerauskuvat tästä. Seyfried kertoi myös ettei aio enää tulevaisuudessa tuoda suhteitaan julkisuuteen.

– Kun olin Ryanin kanssa, ihmiset seurasivat minua jatkuvasti. Se on yksi niistä syistä, miksi en halua enää seurustella julkkiksen kanssa, Seyfried kertoi Britannian Glamour-lehdelle.

Amanda Michelle Seyfried on tähdittänyt viime vuosina useita elokuvia, joista kuuluisimpia ovat Red Riding Hood – Punahilkka, Rakkauskirjeitä Julialle, Dear John, Jennifer’s Body ja Alpha Dog. Näyttelijäkaunotar on näytellyt myös HBO-televisiokanavan Big Love -draamasarjassa Sarah Hendricksonia. Hän aloitti uransa 11-vuotiaana lapsimallina ja poseerasi muun muuassa mainoksissa yhdessä Gossip Girl -tähti Leighton Meesterin kanssa.