BB-Ben murtui itkuun – joko asukkaiden kiduttaminen riittää?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon rankan viikkotehtävän jatkuminen on edelleen epäselvää, sillä aiemmin Isoveli ilmoitti Sebastianille tehtävän jatkuvan ensi viikkoon saakka. Tehtävä on ollut raskas sekä fyysisesti että henkisesti, ja tänään jälleen uusi asukas murtui.

Tähän mennessä talon helvetti-osioon määrätyt naiset ovat purkaneet tuskaansa itkemällä, mutta tänään joukkoon liittyi myös BB-Ben, joka on ollut kovilla erityisesti ruoan puutteen takia. Iltapäivällä Ben yritti saada syötyä heille annettua pahanmakuista puuroa, mutta se ei mennyt alas ja mies purskahti itkuun.

– Toikin tehtävä olisi paljon helpompi, jos noi sais ruokaa. Eihän tollasta voi jaksaa, ellei saa oikeesti ravintoa ollenkaan, BB-Suvi kauhisteli helvetin menoa.

Muille asukkaille Ben kertoi itkevänsä kivusta, sillä häneen sattui kovasti. Mies joi lasillisen vettä ja olo koheni hieman. Hieman ennen purkautumistaan Ben oli joutunut pesemään Annikan kanssa taivaan puolen asukkaat. Aiemmin erityisesti BB-Annika on ollut kovilla helvettiläisten tuskista, huonosta ravinnnosta ja unettomuudesta. Olosuhteet vastaavat heikoimmillaan kidutusta.