Nyt voit tanssia supertähtien musiikkivideolla – kännykän avulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkapuhelinten tehojen kasvaessa myös niihin tarjolla olevien pelien taso on noussut huimasti. Samalla laitteiden eri ominaisuuksien hyödyntäminen on saanut uusia piirteitä. Tuorein tulokas tällä rinramalla on Just Dance 3 Autodance, joka hyödyntää tehojen lisäksi matkapuhelinten videokameroita.

Just Dance 3 Autodance on ensin tarjolla ilmaiseksi Applen sovelluskaupassa ja myöhemmin myös Android-laitteille. Pelin ajatuksena on kuvata omaa tai ystävän tanssia neljässä eri otoksessa. Sen jälkeen pelaajan tulee valita jokin pelissä valmiiksi olevista kappaleista, ja peli työstää videoista ja kappaleesta valmiin musiikkivideon.

Alkuvaiheessa tanssittavina musiikkivideoita ovat Duck Saucen Barbara Streisand, The Sugarhill Gangin Apache (Jump on it) ja Konshensin Jamaican Dance. Valmiit videot voi halutessaan julkaista muiden nähtäviksi joko Facebookissa tai pelin omalla YouTube-kanavalla.